Добре дошли в нашия магазин! |

Количка

0 артикула

Безплатен оглед при поръчка на климатик от нас

Посещение за оглед и консултация на обект - При поръчка ще бъдат начислени 50лв, които се приспадат се при покупка на климатик.

    Код: Ogled
Цена: 0.01лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в желани Сравни

Съвет от специалист.

Много често при избора на климатик изпитваме колебания дали сме се спрели на най-подходящия модел, дали той ще отговори напълно на нашите очаквания, има ли нещо по-добро, което можем да вземем с определения бюджет, как би изглеждал монтажа и има ли някакви пречки климатика да бъде монтиран така, както очакваме? Ето на тези и още много други въпроси може да отговори наш специалист при посещение на място. Огледа за правилно подбиране на климатика, и уточняване начина за монтаж винаги е разумно решение, преди да направим инвестиция за покупка на климатик. Доверете се на нашите специалисти, които ще Ви консултират професионално, за да направите правилен избор.

Посещението за оглед и консултация на обект е безплатно, в случай че закупите климатик от нашия онлайн магазин. Тоест с поръчката за оглед, Вие заплащате 50лв, които служат като авансово плащане и се приспадат при поръчката и плащането на избрания климатик.